• Cere Film
 • întâmplător
 • Inregistrati-va
  Intră în cont
  Ați uitat parola ?
  Ați uitat parola ?
  Prima pagină

  Filme online 2017 - Filmehdonlinero.net

  Loading...
  Loading...
  • Server 1

  Filme Online HD - www.Filmehdonlinero.NET - Locul cu cele mai bune FILME !

  -

  ACUM VIZIONEZI: Catwoman 2004, filme online subtitrat în Română


  Daca ti-a placut filmul ne puteti sprijini prin lasarea unui comentariu la filme online sau o distribuire !
  Catwoman 2004, filme online subtitrat în RomânăHD
  • Titlu Original : Catwoman (2004)
  • Evaluarea pe IMDb : 3.3
  • Vizualizări : 2.219
  • Comentarii : Niciun comentariu
  • Durata: 104 minute
  • Data

  Catwoman 2004, film online HD, subtitrat în Română

  Artista şi designer grafic, Patience Phillips (Halle Berry), lucrează pentru o companie de cosmetice denumită „Hedare Beauty”, care e gata să lanseze o nouă cremă ce va purta numele de „Beau-Line” şi va fi capabilă să inverseze efectele îmbătrânirii. Într-o zi, atunci când Patience face o vizită la fabrica unde se produce această cremă, ea aude o discuţie între omul de ştiinţă Dr. Ivan Slavicky (Peter Wingfield) şi Laurel Hedare (Sharon Stone), soţia patronului companiei, George Hedare (Lambert Wilson); aceştia discută despre efectele secundare pe care le are această cremă atunci când este folosită o perioadă mai îndelungată.

  Gărzile lui Laurel o descoperă pe Patience, iar aceştia primesc ordine s-o elimine. Ea încearcă să scape printr-o conductă, dar luată de apă şi dusă. Aflată la ţărm fără viaţă, ea este readusă la viaţă în mod misterios de către o pisică egipteană Mau şi din acel moment ea primeşte abilităţi ca de pisică şi o dorinţă puternică de răzbunare. Cu ajutorul unei cercetătoare pe nume Ophelia Powers (Frances Conroy), care-i spune că pisicile respective sunt mesagerii zeiţei Bast, Patience întelege că ea a devenit „femeia pisică” renăscută cu abilităţile care sunt atât un dar cât şi un blestem.

  Purtând o mască pentru a-şi ascunde identitatea, Patience îşi petrece nopţile pentru a căuta răspunsuri în legătură cu asasinii ei şi motivul pentru care au făcut asta. În cele din urmă, investigaţiile ei o conduc spre Laurel şi îi cere acesteia să-l supravegheze pe soţul ei, lucru cu care Laurel este de acord. După ce reuşeşte să ajungă la George pentru a-i adresa întrebări referitoare la noul produs revoluţionar, acesta mărturiseşte că nu are habar despre niciun efect secundar, însă poliţia soseşte la faţa locului şi nu apucă să discute mai multe lucruri.

   

  Lasa parerea ta despre film prin comentariu:

  Adauga spoilere

  Catwoman 2004, filme online subtitrat în Română
  Loading...